Luni - Duminica12:00-14:00Consiliere genetica0747 046 118

Misiunea noastra

Valorile noastre

Misiunea noastra

Misiunea companiei descrie ceea ce facem noi zi de zi. Ne angajam sa oferim clientilor nostri cele mai precise informatii genetice posibile referitoare la starea lor de sanatate si a viitorilor lor copii.

Facem testarea genetica clinica mai simpla si mai accesibila!

Misiunea noastra este de a va ajuta sa faceti imbunatatiri distincte, durabile si substantiale in starea dvs. de sanatate.

Valorile noastre

Excelenta. Cautam permanent sa intelegem nevoile partenerilor nostri (pacienti, medici, angajati) si sa gasim solutii aplicabile in orice situatie.

Integritate. Tot ceea ce gandim este in acord cu ceea ce facem si spunem. Suntem de incredere pentru ca avem incredere in noi si valorile noastre.

Responsabilitate. Ne asumam responsabilitatea pentru respectarea angajamentelor, atat celor personale, cat si ale intregii organizatii.

Imbunatatirea continua. Suntem mereu conectati la nevoile partenerilor nostri si nu suntem multumiti decat daca clientii nostri sunt multumiti! Analizam permanent ce am facut si planificam in cele mai mici detalii, cu si pentru Dvs. Apoi, actionam conform planului.

Sustenabilitate. Ne preocupam constant pentru a minimiza impactul pe care il avem asupra mediului inconjurator in beneficiul unui viitor sustenabil pentru generatiile viitoare. Ne atingem acest obiectiv prin alegerea intretinerii unui mediu sanatos, aliniindu-ne activitatea si tehnologia in vederea reducerii deseurilor si optimizarii consumului resurselor.

Bucurie. Munca facuta cu placere ne aduce cele mai multe satisfactii. Ne place ceea ce facem si o facem cu zambetul pe buze! Stim ca tot ce are legatura cu sanatatea pacientilor este un lucru foarte serios si care implica foarte multa munca si dedicare. Dar si munca poate fi facuta cu placere. Ne luam in serios sarcinile, dar simtim ca, oferind un mediu de lucru placut angajatilor nostri, va crea bucurie si clientilor nostri. Cream excelenta si ne bucuram împreauna!


Copyright by AMS 2018. All rights reserved.