fbpx
 
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

1992

BATM Advanced Communications Ltd

Este un furnizor mondial de soluții de networking și securitate cibernetică, dar și de soluții bio‑medicale și de tratare a deșeurilor medicale. Grupul e prezent în America de Nord, Europa și Orientul Îndepărtat.

Prin intermediul BATM Advanced Communications Ltd, AMS Laborator Genetic beneficiază de o tradiție de aproape 30 de ani, know-how internațional de top și putere investițională. De asemenea, prin listarea la London Stock Exchange a BATM Advanced Communications sunt respectate cerințe maxime de transparență privind activitatea și evoluția companiei.

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

2016

Compania AMS Laborator Genetic a fost înființată

AMS Laborator Genetic este parte a grupului internațional BATM, listat la London Stock Exchange și inclus în indexul FTSE techMARK 100.

Cele mai avansate tehnologii

AMS Laborator Genetic deține propriul laborator genetic. Acesta este dotat cu cele mai avansate tehnologii și echipamente de analiză genetică disponibile la nivel international. De asemenea, pe parcursul ultimilor 5 ani compania a investit permanent, reușind să formeze o echipă de specialiști români de top care deservesc activitatea laboratorului.

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

PARTENERI GLOBALIÎntotdeauna cele mai bune rezultate

Seriozitatea și calitatea serviciilor oferite ne-au permis să încheiem parteneriate de lungă durată cu companii renumite de la nivel global, precum Natera (USA).

Tehnologie de ultimă generație

Echipă de profesioniști

Teste genetice inovatoare

Focus pe beneficiul pacientului

În baza acestor parteneriate, AMS Laborator Genetic pune la dispoziția clienților din România, testări genetice de ultimă generație, multe în premieră națională. Compania caută permanent să identifice testări performante și inovative, capabile să aibă un beneficiu cât mai important pentru pacienți.

Activitatea AMS Laborator Genetic a crescut de altfel organic pe parcursul anilor, pe măsură ce noi și noi testări genetice au fost aduse de companie pe piața românească. Dezvoltarea companiei a coincis cu creșterea pieței de profil din România, în condițiile în care testările genetice au început să reprezinte o soluție din ce în mai folosită în abordări medicale  personalizate într-o arie extrem de diversă de patologii.