Misiune și Valori

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
AMS Laborator Genetic facilitează accesul la informațiile tale genetice unice, astfel încât să poți prelua controlul asupra sănătății tale.
A fi sănătos înseamnă a fi informat!

Misiunea noastră

Misiunea companiei descrie ceea ce facem noi zi de zi. Ne angajăm să oferim clienților noștri cele mai precise informații genetice posibile referitoare la starea lor de sănătate și a viitorilor lor copii.

Facem testarea genetică clinică mai simplă și mai accesibilă!

Misiunea noastră este de a vă ajuta să faceți îmbunătățiri distincte, durabile și substanțiale în starea dvs. de sănătate.

  • Schimbarea stilului de viaţă
  • Acționați din timp pentru prevenirea apariției bolii
  • Analize medicale mai frecvente și la timp pentru o anumită afecțiune sau boală

Valorile noastre

Excelența. Căutăm permanent să înțelegem nevoile partenerilor noștri (pacienți, medici, angajați) și să găsim soluții aplicabile în orice situație.

Integritate. Tot ceea ce gândim este în acord cu ceea ce facem și spunem. Suntem de încredere pentru că avem încredere în noi și valorile noastre.

Responsabilitate. Ne asumăm responsabilitatea pentru respectarea angajamentelor, atât celor personale, cât și ale întregii organizații.

Îmbunătățirea continuă. Suntem mereu conectați la nevoile partenerilor noștri și nu suntem mulțumiți decât dacă clienții noștri sunt mulțumiți! Analizăm permanent ce am făcut și planificăm în cele mai mici detalii, cu și pentru Dvs. Apoi, acționăm conform planului.

Sustenabilitate. Ne preocupăm constant pentru a minimiza impactul pe care îl avem asupra mediului înconjurător în beneficiul unui viitor sustenabil pentru generațiile viitoare. Ne atingem acest obiectiv prin alegerea întreținerii unui mediu sănătos, aliniindu-ne activitatea și tehnologia în vederea reducerii deșeurilor și optimizării consumului resurselor.

Bucurie. Munca făcută cu plăcere ne aduce cele mai multe satisfacții. Ne place ceea ce facem și o facem cu zâmbetul pe buze! Știm că tot ce are legătură cu sănătatea pacienților este un lucru foarte serios și care implică foarte multă munca și dedicare. Dar și munca poate fi făcuta cu plăcere. Ne luăm în serios sarcinile, dar simțim că, oferind un mediu de lucru plăcut angajaților noștri, va crea bucurie și clienților noștri. Creăm excelență și ne bucurăm împreaună!