fbpx
 

Testul Panorama – O fereastră către sănătatea ta și a bebelușului tău

Testul Panorama este un test revoluționar în domeniul sănătății și al maternității. Dacă ești însărcinată sau cunoști pe cineva care este, acest articol este pentru voi!

 

Testul Panorama este un test prenatal non-invaziv și sigur.

Testul Panorama folosește o tehnologie unică de analiză genetică bazată pe SNP (Single Nucleotide Polymorphism) ceea ce îl face cel mai precis test prenatal la nivel global, fiind utilizat de peste 3 milioane de gravide.

Testul genetic Panorama oferă o privire detaliată asupra materialului genetic al bebelușului tău încă din stadiul incipient al sarcinii. Acest test inovator se bazează pe tehnologia secvențierii pe SNP-uri, ceea ce înseamnă că este capabil să „citească” acel 1% din ADN-ul nostru care ne face diferiți. Panorama îți va spune care este probabilitatea ca bebelușul tău să fie afectat de una dintre  cele mai comune anomalii cromozomiale, precum sindromul Down, sindromul Edwards și sindromul Patau. Panorama poate face mai mult de atât, în funcție de nevoile tale.

Panorama – test genetic screening prenatal | spot by Tedy Necula | AMS Laborator Genetic

De ce este Testul Panorama atât de special?

Panorama este singurul test care poate face diferența dintre mesajul genetic al mamei și mesajul genetic al fătului în același timp. Niciun alt test nu poate face acest lucru la asemenea rezoluție. În al doilea rând, performanțele testului Panorama sunt susținute de cele mai multe publicații științifice în jurnale de prestigiu care îți conferă încrederea în rezultatul obținut. Această informație prețioasă îți permite să iei decizii mai informate în ceea ce privește sănătatea ta și a bebelușului tău.

 

Ştim că ai multe întrebări și cauți mereu ce este mai bun pentru bebeluşul tău. Nu eşti singură!

La AMS Laborator Genetic există o echipă de profesioniști care este gata să-ți ofere consiliere pre și post testare. În cazul unui rezultat negativ, care indică un risc scăzut de anomalii cromozomiale, acest lucru poate reduce anxietatea și stresul în perioada sarcinii și poate oferi o liniște interioară deplină. Pe de altă parte, în cazul unui rezultat pozitiv, care indică un risc crescut de anomalii cromozomiale, testul Panorama te poate ajuta să te pregătești și să iei decizii informate în legătură cu asistența medicală și viitorul tău și al bebelușului tău.

În concluzie, testul Panorama este o fereastră către sănătatea ta și a bebelușului tău. Acest test inovator oferă informații esențiale despre riscul de anomalii cromozomiale, este non-invaziv, precis și disponibil într-un stadiu timpuriu al sarcinii dintr-o simplă probă de sânge.

Îți invităm toate prietenele însărcinate sau pe oricine cunoști căruia această informație i-ar putea fi utilă să afle mai multe despre testul Panorama și să ia în considerare această opțiune pentru un început sănătos în viața lor.

 

Dacă dorești să beneficiezi de testul Panorama contactează echipa AMS Laborator Genetic!

📨 office@amsgeneticlab.ro

📱 0747.046.118  – Consiliere genetică

Accesează pagina dedicată testului Panorama din site-ul nostru pentru a afla mai multe informații legate de această testare genetică disponibilă în cadrul AMS Laborator Genetic.